2011. május 2., hétfő

Nyúlfarknyi rövid összegzés

Kedves Olvasók!

Örömmel jelenthetem, hogy a KörnyÉszMűhely szakmai blogjának első közvélemény-kutatása teljes sikerrel zárult. 

A megkérdezettek 100%-a (30/30 fő - nem reprezentatív kutatás) szerint munkánk nem hiábavaló, s ez a szakmai blog "Mindenképpen" hasznos. Az egyéb válaszokat (amelyek közül egyébként egyik sem volt negatív tartalmú, tehát szinte csak "puha" választási lehetőségek voltak) egyáltalán nem választották látogatóink.
Az oldalt az indulása óta közel ezerszer hívták le, vagyis ennyi oldalmegnyitás történt - a szerző(k) oldalmegnyitásait nem számítva! Ez hatalmas eredmény! Az is látható, hogy az oldalmegnyitások forrása általában a KörnyÉszMűhely Facebook-oldala, amelyről feltehetőleg főleg a műhely diáktagjai pottyannak a blogba. Jó hír ez, hiszen azt jelenti, hogy a Tehetségek is birtokba vették az oldalt.

A pedagógiai-szakmai munka eddigi értékelése időhiány miatt egyelőre várat magára, illetve részben az asztalfiókban van még (nincs IKT-sítva :) Hamarosan, ígérjük.

Nagyon örvendetes, hogy a Facebook-oldalunkat nem kizárólag a műhely tagjai "Tetszik"-elték, hanem családtagok, kollégák, távoli kedves ismerősök, szakmai partnerek is tették ugyanezt. Köszönjük Nekik!

Megyünk tovább, jobbnál jobb foglalkozások tartogatnak még meglepetéseket (valószínűleg mindenkinek, de így szép az élet).

Köszönjük mindenkinek az eddigi megtisztelő figyelmet és bizalmat! Folytatjuk!

Környészkedésre fel!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése