2011. április 26., kedd

Aktuális feladatok - 2011. április 26.

Kedves Gyerekek!

Több napirendi pont és feladat is van Nektek, olvassátok végig! Ezt a levelet megkaptátok email fiókotokba a levlistán keresztül, ott is megtaláljátok!

1) A Netszó-pályázati felhívásra eleddig elég kevéske "netszó" gyűlt össze, kétlem, hogy csak ennyit ismernétek. Egy kis munkát mindenki belefektet, akkor jó sok kifejezés gyűlhet össze. Ne lustálkodjunk, most szünetben még van erre idő!

2) A tiszafa-örökbefogadási ünnepségről részben hiányzó Edina és Anna készítsen egy úgynevezett vendégbejegyzést a blogba az ELSŐ terepbejárásról Tiszapüspökiben. A vendégbejegyzés lényege, hogy ketten, közösen megírjátok a legalább egy A/4-es oldal élménybeszámolót, amit elküldtök nekem, és megosztom a blogban. A Ti nevetek alatt fut majd, hiszen Ti szerkesztettétek. Egy Google-prezentációt is készítsetek hozzá (képekkel és kevés szöveggel), amit megosztotok a többiekkel (ne legyen hosszabb 10 diánál, címdiával és befejezéssel együtt). Osszátok fel a feladatot, egy délután alatt megoldható a munka! Határidő: jövő hét kedd, azaz május 3. A feladat KÖTELEZŐ jellegű.
(most azt gondoljátok, hogy ez pluszfeladat Nektek, de ezzel is gyakoroljátok ezt a műfajt. Hajrá!)

3) A legutóbbi foglalkozásról hiányzó S. Péter és Dia készítsen egy úgynevezett vendégbejegyzést a blogba a MÁSODIK terepbejárásról Rákóczifalván. A vendégbejegyzés lényege, hogy ketten, közösen megírjátok a legalább egy A/4-es oldal élménybeszámolót, amit elküldtök nekem, és megosztom a blogban. A Ti nevetek alatt fut majd, hiszen Ti szerkesztettétek. Egy Google-prezentációt is készítsetek hozzá (képekkel és kevés szöveggel), amit megosztotok a többiekkel (ne legyen hosszabb 10 diánál, címdiával és befejezéssel együtt). Osszátok fel a feladatot, egy délután alatt megoldható a munka! Határidő: jövő hét kedd, azaz május 3. A feladat KÖTELEZŐ jellegű.
(most azt gondoljátok, hogy ez pluszfeladat Nektek, de ezzel is gyakoroljátok ezt a műfajt. Hajrá!)

4) A következő foglalkozás témája újfent a Föld Napja lesz, ezzel kapcsolatosan megosztottam egy videót a blogban, tessék nézegetni, erről is fogunk beszélgetni a következő alkalommal, azaz május 6-án, pénteken. A megjelenés mindenkinek kötelező.

Köszönöm, hogy végigolvastátok! Ügyesen a feladatokkal! 

Környészkedésre fel!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése